100 Fomas

Fomas (Fontys Marketing Associatie) is in 2001 opgericht door enkele studenten van Marketing Management om activiteiten te organiseren voor medestudenten. Hieronder vallen o.a. studiegerelateerde activiteiten, zoals workshops, trainingen en lezingen.

 

Naast het organiseren van deze activiteiten, brengt Fomas ook studenten in contact met het bedrijfsleven. Fomas organiseert bijeenkomsten om studenten kennis te laten maken met bedrijven en helpt studenten aan een stageplaats of bijbaan. 

Op dit moment studeren er ongeveer 800 Nederlandse en 300 buitenlandse studenten bij Fontys Marketing Management. Elke student die studeert bij Marketing Management is automatisch lid van Fomas en kan deelnemen aan de activiteiten die Fomas organiseert. 

Studievereniging Fomas is gevestigd aan de Rachelsmolen, op het Fontys terrein. Via WerkXYZ probeert Fomas het contact tussen werkgevers en studenten te bevorderen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.fomas.nl of kunt u een e-mail sturen naar fomas@fontys.nl 

Maak een account aan

Het Werkxyz account geeft u de mogelijkheid om CV's of vacatures te plaatsen en indien gewenst ontvangt u onze nieuwsbrief. »

Vertel het door

Bent u tevreden over onze dienstverlening en kent u iemand die op zoek is naar een baan of kandidaat?