Afgeschermd * - Maarssen

Afgeschermd * / Maarssen
Opleiding:HBO
Uren:32 - 40+ uur

Ik ben op zoek naar:

Mijn succes komt voort uit mijn vermogen om snel inzicht te verkrijgen in de essentie van een nieuwe of complexe situaties. Met dit inzicht identificeer ik de benodigde incrementele en radicale verbeteringen en innovaties voor processen, producten en diensten. Soms biedt een disruptieve innovatie het beste verbeter potentieel. Denk hierbij aan hackatons en blockchain technologie. Vanuit deze perspectieven werk ik graag aan de nieuwe oplossingen voor de organisatievraagstukken van nu en in de toekomst.
Ik sta bekend als iemand die benaderbaar is en makkelijk schakelt op de verschillende niveaus van een organisatie. Mijn opdrachtgevers waarderen mij als teamlid, mijn betrokkenheid, helicopterview en kracht in het denken in oplossingen in plaats van problemen. Als manager stuur ik op lange termijn oplossingen. Deze vertaal ik naar doelstellingen en kaders. Mijn medewerkers geef ik handelsruimte binnen deze kaders. Continue kijk ik naar verbindingsmogelijkheden en creëer kansen waar dat mogelijk is. Mijn motivatie haal ik uit het enthousiasme van het team en de tevredenheid van de klanten waar ik mee samenwerk.

Persoonlijke gegevens

Afgeschermd *

Opleidingen

School / Universiteit:
HTS Rijswijk
Opleiding:
Elekttotechniek
Studierichting:
Techniek
Niveau:
HBO
Van:
01-09-1982
Tot:
01-06-1987
Diploma:
Ja
Omschrijving:

Werkervaring

Werkgever:
UMC utrecht
Plaats:
Utrecht
Functie:
ITIL Procesmanager
Van:
01-01-2013
Tot:
01-06-2019

CV

Afgeschermd *

* Inloggen / registreren om alle informatie te zien.

Stuur deze kandidaat door

Eigen Naam:
Naam ontvanger:
Email adres ontvanger:
Boodschap:


Maak een account aan

Het Werkxyz account geeft u de mogelijkheid om CV's of vacatures te plaatsen en indien gewenst ontvangt u onze nieuwsbrief. »

Vertel het door

Bent u tevreden over onze dienstverlening en kent u iemand die op zoek is naar een baan of kandidaat?