Afgeschermd * - Amsterdam

Afgeschermd * / Amsterdam
Opleiding:WO
Uren:32 - 40+ uur

Ik ben op zoek naar:

Na mijn afstuderen van de universiteit ben ik begonnen in de marketingbureau-wereld, die me altijd heeft geboeid. Zo was marketing het leidend voorwerp in zowel mijn Bachelor- als mijn Masterscriptie. Helaas zat ik bij de bureaus al snel aan mijn plafond, zo ook bij het bureau waar ik nu zit. In mijn huidige rol van Account Manager krijg ik te weinig de kans verder te groeien. Er kan zoveel meer in deze rol en zoek dat nu ergens anders.

Ik merk echter dat ik weer veel liever aan klantzijde zit dan aan bureauzijde. In het opstellen van communicatieplannen en marketingdoelstellingen ben ik goed, maar het liefst voor producten waar je dan ook zelf verantwoordelijk voor bent. Ik houd van aanpakken en aan bureauzijde is het hollen of stilstaan. Ik wil niet stilstaan, ik wil doorgaan!

Persoonlijke gegevens

Afgeschermd *

Opleidingen

School / Universiteit:
Rijksuniversiteit Groningen
Opleiding:
Communicatie- en Informatiewetenschap
Studierichting:
Marketing/pr/reclame
Niveau:
WO
Van:
01-09-2004
Tot:
01-02-2007
Diploma:
Ja
Omschrijving:
Communicatie- en informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Specialisatie: management. Bachelor of Arts en Master of Arts behaald. • BA-scriptie: Hoezo erotisch? Kwalitatief onderzoek naar erotiek in advertenties. • MA-scriptie: De fatale vrouw ontmaskerd. Semiotisch onderzoek

Werkervaring

Werkgever:
doornvogel
Plaats:
Amsterdam
Functie:
Account Manager
Van:
01-09-2010
Tot:
01-01-2012

CV

Afgeschermd *

* Inloggen / registreren om alle informatie te zien.

Stuur deze kandidaat door

Eigen Naam:
Naam ontvanger:
Email adres ontvanger:
Boodschap:


Maak een account aan

Het Werkxyz account geeft u de mogelijkheid om CV's of vacatures te plaatsen en indien gewenst ontvangt u onze nieuwsbrief. »

Vertel het door

Bent u tevreden over onze dienstverlening en kent u iemand die op zoek is naar een baan of kandidaat?