Privacy verklaring

Privacy verklaring 

Werkxyz.nl zet zich in om uw persoonlijke gegevens op betrouwbare en veilige manier te verwerken. In deze privacy verklaring leest u hoe WerkXYZ omgaat met uw gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens

Met de aanmelding voor de werkgevers en werkzoekenden geeft u toestemming voor het verwerken van uw (persoons) gegevens. Wij gaan ervan uit dat u kennis heeft genomen van de door werkXYZ gehanteerde Algemene Voorwaarden.

Gegevensverstrekking

Om als werkzoekende een passende werkgever te vinden, is het invoeren van persoonlijke gegevens noodzakelijk. U bepaalt zelf welke persoonsgegevens u via werkXYZ aan derden bekend maakt.

U bent zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van uw log-in gegevens.

WerkXYZ heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen onverhoeds verlies en onbevoegde toegang, gebruik, wijziging of openbaarmaking. Internet blijft echter een open systeem en hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onbevoegde derden er nooit in zullen slagen om deze maatregelen te omzeilen of uw persoonsgegevens gebruiken voor oneigenlijke doeleinden. Bovendien is een van onze primaire doelstellingen om u een platform te bieden om de gegevens uit uw cv en uw profiel op een zo breed mogelijke manier te openbaren en om uw carrière mogelijkheden te maximaliseren. Verder moet uw cv geen gevoelige informatie (waaronder persoonlijke profielen) bevatten of informatie die u niet openbaar wenst te maken. U dient zich ervan bewust te zijn dat wanneer u een cv invult op uw huidige arbeidsplaats, het mogelijk is dat uw huidige werkgever hierbij meekijkt.

WerkXYZ is bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder.

Indien u op enig moment vragen of zorgen heeft over deze Privacy verklaring of meent dat wij ons niet aan deze Privacy verklaring gehouden hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@werkxyz.nl.

 

Maak een account aan

Het Werkxyz account geeft u de mogelijkheid om CV's of vacatures te plaatsen en indien gewenst ontvangt u onze nieuwsbrief. »

Vertel het door

Bent u tevreden over onze dienstverlening en kent u iemand die op zoek is naar een baan of kandidaat?