Diensten Werkzoekenden

  Solliciteren kan je leren.
En dan is het zover. Uit de tientallen, soms honderden, sollicitaties die de werkgever van jouw keuze heeft ontvangen, zijn jouw sollicitatiebrief en cv opgevallen! Je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek; het sollicitatiegesprek.
     
  Bij 2e spoor re-integratie kan je wel wat hulp gebruiken
WerkXYZ heeft zich gespecialiseerd in het 2e spoor re-integratie traject dat werknemer en werkgever voordelen oplevert en ontzorgt.
     
  Begeleiding naar ondernemerschap
Ben jij van plan om voor jezelf te starten als ZZP’er of freelancer? Maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? En kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? De ervaren businesscoaches van WerkXYZ helpen jou naar succesvol ondernemerschap!
     
  Hoe snel vindt een werkgever jou?
Probeer je eens in te leven in een werkgever die op zoek is naar een potentiële kandidaat. Wat wil die werkgever? Een werkgever zoekt specifiek. Iemand met de juiste kwaliteiten in zijn/haar vakgebied. En het liefst zo snel mogelijk, hij wil geen tijd verdoen met zoeken.
     
  Het Enneagram
Het Enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust of onbewust gedrag bezighoudt. De modellen geven de motivatie aan van waaruit in veel omstandigheden gehandeld of gedacht wordt. Volgens het Enneagram is het ene persoonlijkheidstype niet beter dan het andere type. Elk type heeft eigenschappen die doeltreffend kunnen zijn.
     
outplacement   Outplacement of inplacement
Ingrijpende veranderingen of reorganisaties kunnen leiden tot (collectief) outplacement. In dat geval zorgen wij voor een effectieve begeleiding tijdens het hele proces. Het volledige outplacementtraject wordt u uit handen genomen. Hiermee verzekert de organisatie zich van een zorgvuldige gang van zaken.
     
  Training Workshop
Grijp je kans en verwerf een goede basis om vol vertrouwen te solliciteren. 
Solliciteren naar een baan? In de huidige arbeidsmarkt is de eerste indruk van groot belang voor een positief vervolg. Wil je solliciteren? Dat betekent contact zoeken met een bedrijf of organisatie met als eerste doel: een uitnodiging voor een gesprek.
     
  Haal meer uit een sinaasappel
De uitdaging in onderhandelingen is om niet tevreden te zijn met een compromis, maar te blijven zoeken naar een oplossing die daadwerkelijk in wederzijds belang is. Door kalmte, ervaring en creativiteit aan het mediation proces toe te voegen, helpt een mediator om achterliggende belangen bespreekbaar te krijgen. 
     
  Sollicitatiebrief en CV laten (her)schrijven
Je kent het vast wel. Je komt vacaturekoppen tegen die jou interesseren. Vervolgens klik je op een van de links, lees je de vacaturetekst en merk je op dat jij voldoet aan (het merendeel van) de functie-eisen. Maar dan komt het......... 
     
  Tips voor jouw sollicitatiebrief of cv
Het opstellen van een sollicitatiebrief en cv is niet voor iedereen even gemakkelijk. Je moet namelijk rekening houden met diverse aspecten. Voor degenen die er nog moeite mee hebben, heeft WerkXYZ enkele tips op een rijtje gezet:

Diensten Werkzoekenden

 
 
 

Vacatures op de Campus Eindhoven en Nijmegen.

Deze pagina's zijn zichtbaar wanneer u ingelogd bent.

Heeft u nog geen account? Registreer u dan voor een nieuw account.

Maak een account aan

Het Werkxyz account geeft u de mogelijkheid om CV's of vacatures te plaatsen en indien gewenst ontvangt u onze nieuwsbrief. »

Vertel het door

Bent u tevreden over onze dienstverlening en kent u iemand die op zoek is naar een baan of kandidaat?